Termenii si conditiile Orhidia.ro

Acesti Termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili website-ului (prescurtat si „site”) Orhidia.ro.

Informatii despre website

Site-ul Orhidia.ro este administrat de catre Orhidee Emagazin SRL, cu sediul in Cluj-Napoca, str. Vidraru nr. 13-15, ap.80, jud. Cluj, punct de lucru: str. Oasului nr.4-6, Cluj-Napoca, jud. Cluj, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J12/3500/2013, cod fiscal 32531310, capital social subscris si varsat de 200 lei.

Acceptarea conditiilor

Vizitarea si/sau utilizarea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si conditiile de utilizare a site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. In situatia in care nu sunteti de acord cu aceste conditii, va solicitam sa nu utilizati site-ul nostru de internet. Orhidia.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si conditiile in orice moment fara o notificare prealabila. Prin urmare, va recomandam sa urmariti periodic eventualele modificari.

Utilizatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul site-ului existenta la data utilizarii continutului, a crearii contului de utilizator si/sau la data plasarii comenzii.

Drepturile de autor

Intregul continut al site-ului Orhidia.ro, incluzand design, text, imagini si logo-uri este proprietatea SC Orhidee Emagazin SRL sau a furnizorilor si colaboratorilor sai si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala. Va rugam sa ne semnalati de indata orice probleme care apreciati ca au legatura cu proprietatea intelectuala asupra continutului, datelor si informatiilor care apar pe site, la adresa de email contact@orhidia.ro.

Este interzisa folosirea in orice mod (reproducerea, distribuirea, publicarea etc.) a datelor/informatiilor de orice fel de pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul prealabil, exprimat in forma scrisa, al Orhidee Emagazin SRL.

Orhidee Emagazin SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Limitarea raspunderii

Orhidee Emagazin SRL va depune toate eforturile ca materialele informative de pe site, imagini, descrieri ale produselor etc. sa reflecte cat mai fidel realitatea. Cu toate acestea, Orhidee Emagazin SRL nu poate garanta ca informatiile care apar pe acest site nu contin eventuale erori.

Orhidee Emagazin SRL nu poate fi responsabila legal pentru nici un fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului site-ului cauzate de eventuale informatii eronate. Informatiile se pot modifica in orice moment si nu se poate acorda nici o garantie cu privire la acuratetea, caracterul complet sau actual al informatiilor existente pe site si nu se poate garanta ca serviciile oferite sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. De asemenea, Orhidee Emagazin SRL nu poate garanta sau controla actualitatea si exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul Orhidia.ro.

Prin crearea si folosirea unui cont de utilizator, cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de cont (numele de utilizator si parola) si pentru gestionarea accesarii contului. De asemenea, utilizatorul este responsabil de activitatea derulata prin intermediul contului sau.

Politica de vanzare online

Site-ul Orhidia.ro comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

Toate tarifele aferente bunurilor prezentate pe website sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

Prin inregistrarea unei comenzi pe site-ul Orhidia.ro, cumparatorul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de Orhidee Emagazin SRL, administatorul site-ului, prin email, respectiv prin telefon.

Notificarea primita de catre cumparator, dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Contractul se considera incheiat intre vanzator si cumparator in momentul primirii de catre cumparator de la vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a comenzii.

Va rugam sa consultati si sectiunea Comenzi si livrare, parte integranta din Termenii si conditiile prezente, aici.

Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda cumparatorului, iar acesta va primi inapoi banii incasati in termen de maxim 7 zile de la data la care vanzatorul a luat la cunostinta de acest fapt. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.

Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

  • datele furnizate de catre cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

  • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri, in cazul platii online;

  • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

  • produsul/produsele comandat(e) nu se mai afla pe stoc;

  • preturile afisate pe site-ul Orhidia.ro sunt rezultatul unei erori materiale.

Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 2 ore si maxim 30 de zile din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata). Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Produsele sunt disponibile in limita stocului.

Adaugarea unui bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a bunului respectiv.

Prin finalizarea comenzii cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate, care face parte din Termeni si conditiile prezente, aici.

Politica de cookie-uri

Va rugam sa consultati Politica de cookie-uri, care face parte din Termeni si conditiile prezente, aici.

Legea aplicabila si jurisdictia

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului cat si ale Orhidee Emagazin SRL se interpreteaza in acord cu legile romane in vigoare. Eventualele litigii aparute intre vanzator si cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente unde vanzatorul isi are sediul.