Despre noi

ORHIDIA (ORHIDEE EMAGAZIN SRL) este o mica afacere de familie care s-a infiintat in anul 2013 in Cluj-Napoca din pasiune pentru orhidee si din dorinta de a oferi produse si accesorii de calitate celor pasionati si interesati de aceste plante.

Obiectivul nostru este acela de a aduce intr-un singur loc – intr-un magazin online – produse si accesorii de calitate, speciale pentru cresterea orhideelor (dar si a altor plante exotice, in principal epifite), facilitand astfel accesul celor interesati la acestea.

Misiunea noastra este aceea de a oferi pasionatilor de orhidee CELE MAI BUNE produse dedicate cresterii acestor plante, dar si informatii si sfaturi CORECTE legate de ingrijirea lor.

Ne dorim sa-i ajutam pe iubitorii de orhidee sa obtina rezultate, sa aduca la potential maxim orhideele lor si sa se bucure pentru un timp cat mai indelungat de flori si parfum. Ne dorim sa ne bucuram de bucuria celor care isi vad florile preferate inflorind!

Viziune:  Ne dorim ca in timp sa devenim un furnizor important de produse specializate pentru cresterea orhideelor ca hobby in Romania, dar si o sursa de informatii si sfaturi utile si corecte pentru pasionati. Ne dorim in acelasi timp sa crestem interesul publicului romanesc pentru aceste plante exceptionale!