Bine ati venit pe blogul Orhidia.ro! Aici veti gasi informatii si sfaturi de ingrijire a orhideelor. Ne straduim sa va oferim informatii corecte si utile si, pe cat posibil, explicate pe intelesul tuturor. Cu toate acestea, nu vom putea oferi o reteta unica a succesului cresterii si ingrijirii acestor plante ce apartin unei familii extrem de diverse, cu genuri si specii foarte numeroase, provenind din toate zonele geografice ale Terrei (cu exceptia Antarcticii).

Calea spre succes este de cele mai multe ori cunoasterea cerintelor speciei in mediul ei natural si incercarea de a reproduce acele conditii in mediul nostru artificial. Si multa, multa practica! Desi nu e intotdeauna chiar floare la ureche, satisfactia de a vedea orhideele crescand si inflorind este greu de descris: incantare fara margini, sentiment de victorie, dorinta de a continua si de a incerca si alte specii, alti hibrizi, iar de multe ori nici nu mai realizezi cum ai umplut casa si balconul cu orhidee. Da, stim, unora va suna cunoscut…

Indiferent cum ar fi, nu le stim nici noi pe toate! Pentru noi este important sa impartasim experienta noastra si altora, dar si sa invatam la randul nostru din experienta altora in acest domeniu de nisa. Prin urmare, primim cu drag completari, comentarii, corectii sau chiar critici pe adresa de email contact@orhidia.ro.